LOCalizer ™

sustav za navođenje bez žice

LOCalizer ™

sustav za navođenje bez žice

Predstavljamo LOCalizer ™, bežični sustav označavanja lezija dojke tvrtke Hologic.

LOCalizer ™ sustav bežičnog navođenja dizajniran je za označavanje i usmjeravanje na neopipljive lezije dojke pomoću minijaturne oznake za radiofrekventnu identifikaciju (RFID). Svaka oznaka ima jedinstveni identifikacijski broj koji se prikazuje na čitaču i može se staviti u dojku bilo kada prije ili na dan operacije.

Povećajte fleksibilnost rasporeda termina pregleda bez kompliciranja sa složenim propisima povezanih s radioaktivnim izvorima.

Minijaturna RFID oznaka bez žice

S otprilike 11 mm duljine i 2 mm u promjeru, svaka oznaka uključuje jedinstveni identifikacijski broj koji prikazuje čitač i polipropilenski čep dizajniran da spriječi migraciju u tkivu. Oznaka je vidljiva na rendgenu i ultrazvuku i nema kontraindikacije za pacijente s alergijama na nikal.

Sterilna sonda za jednokratnu upotrebu

Kirurška sonda je sterilna sonda za jednokratnu upotrebu veličine olovke koja će voditi kirurga prema Tagu (oznaci) tijekom operacije. Promjer sonde od 8 mm omogućuje male rezove.

Prijenosni ručni čitač

Ručni čitač prikazuje udaljenost do oznake u milimetrima i ID broj oznake na svijetlom zaslonu, što olakšava čitanje tijekom postupka. Sustav LOCalizer ™ može čitati oznaku na udaljenosti do 60 mm i dizajniran je da funkcionira bez ometanja druge opreme u operacijskoj sali.

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.
Scroll to Top